free portfolio website templates

IV-HUOLTO

IV-Huoltotyöt myös huoltosopimuksella.

Ilmanvaihtojärjestelmän huolto ovat tärkeitä kiinteistön hengitysilman ylläpitäviä seikkoja, joita ei kannata jättää huomiotta. Suositeltu huoltoväli ilmanvaihtojärjestelmän puhdistukselle on 5-10 vuotta.

Suodattimien vaihto on suositeltavaa suorittaa vähintään kaksi kertaa vuodessa. Usein huollon tarve on kuitenkin aluekohtainen. vilkkaasti liikennöidyn tien läheisyydessä tai rakennustyömaiden lähettyvillä kanavisto likaantuu herkemmin ja suodatin kaipaa useammin vaihtoa.

TJ Tammela yhtiöt hoitaa ilmanvaihdon huoltotyöt kiinteistön koosta riippumatta.


Soita vaikka heti, tai lähetä sähköpostia:

TJ Putki OY

0400 245771

tjputki@gmail.com

IV-kanavien puhdistus

IV-Kanavat puhdistetaan harjaten, venttiilit pestään, kenno puhdistetaan paineilmalla, suodattimet vaihdetaan. Puhdistukseen sisältyy aina myös mittaus ja säätö.
Mittaus ja säätö

Mittaus ja säätö suoritetaan mittaamalla järjestelmän venttiileistä tulo- ja poistoarvot ja säätämällä venttiilit niin, että ilmanvaihdon suhde on optimaalinen hyvän sisäilman saamiseksi. Mittauksesta toimitetaan aina pöytäkirja asiakkaalle.

Koneiden vaihdot ja muutostyöt

IV-koneetkin tulevat joskus tiensä päähän. Tyypillisimpiä vikoja ovat moottoririkot tai muiden jatkuvasti käytössä olevien osien rikkoutuminen. Koneenvaihto voi olla ajankohtainen myös energiansäästöllisistä syistä, sekä rakenteellisten muutosten kannalta. Nykykoneet ovat huomattavasti tehokkaampia kuin ennen.

Ota yhteyttä heti, ja kysy tarjous IV-huoltotöille.

Kiitos viestistäsi! Otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian.

OSOITE:
TJ Tammela Yhtiöt
Keskitie 56,  
44500 Viitasaari

YHTEYSTIEDOT:
S-posti: info@tjtammela.fi

Tuomo Tammela
050 3699 712
tuomo@tjtammela.fi