how to make your own website for free

SÄHKÖALAN
AMMATTILAINEN.

SÄHKÖASENNUS

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolista sähköalan palvelua pitkällä kokemuksella alan säännösten mukaan.  Palveluihimme kuuluvat sähkösuunnitelmat, -asennukset ja -korjaukset, sähköistystyöt uudis- ja saneerauskohteisiin, sähköistystyöt mökeille, teollisuuden sähköinfran ja katuvalojen kunnossapito ja vikailmoitukset, antennityöt, kaapelointityöt sekä esimerkiksi murtohälytinjärjestelmien asennukset.


Kun siis tarvitsette pätevää sähkömiestä avuksenne, kääntykää turvallisin mielin meidän puoleemme.


Soittakaa tai lähettäkää sähköpostia vaikka heti:

Tuomo Tammela

050 3699 712

Tuomo@tjtammela.fi

SÄHKÖSUUNNITTELU

Hanki urakkasi sähkösuunnitelma meiltä. Hyvä sähkösuunnitelma tekee urakoinnista kustannustehokkaampaa, säästää sähkönkulutusta ja sopii kiinteistön käyttötarpeisiin.

Huolellisesti suunniteltu ja hyvin tehty sähköistys on turvallinen sijoitus kiinteistön tulevaisuuteen.

SÄHKÖASENNUKSET ja -KORJAUKSET

Kiineistön sähköremontti parantaa sähköturvallisuutta ja vähentää tulipaloriskiä. Lisäksi se nostaa kiinteistön arvoa. Teemme kiinteistön olemassa olevan sähköjärjestelmän kartoituksen ja korjaamme ilmenneet ongelmat.

Päivitämme myös sähköistyksenne moderniksi ja turvalliseksi, nykypäivän mukaiseksi, joka kestää aikaa myös sen seuraavan 20 vuotta eteenpäin. Uusimme mm. pistorasiat, johdotukset, sähkökalusteet, pääkeskukset, valaistukset jne. Teemme myös sähköistystyöt uudis- ja saneerauskohteisiin.

MUUT PALVELUT   

Lisäksi palveluihimme kuuluvat kaapelointityöt, sähkölaitteiden kuten murtohälytinjärjestelmien asennukset, teollisuuden ja katuvalojen kunnossapito ja -vikailmoitukset sekä antennisasennukset ja tarvikkeet. 

Luotettava asennuskumppani

Sähköasennukset luotettavasti ja olemassa olevia sähköalan säädöksiä noudattaen. 

Toimintamme on tehokasta, turvallista ja luotettavaa – pidämme kiinni sovituista asioista, kuten aikataulusta ja budjetista.

Sähkökorjaustyöt

Suuret ja pienet sähkökorjaukset aina kokonaisvaltaisista kiinteistön sähkösaneerauksista yksittäiseen pistorasian vaihtoon .

Myös erilaiset alihankintatyöt onnistuvat toimestamme, esimerkkinä vaikkapa rakennus- ja remonttialan yrityksille tehtävät sähköurakat.

Ottakaa yhteyttä:

Kiitos viestistäsi!

SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA

OSOITE:
TJ Tammela Yhtiöt
Keskitie 56,  
44500 Viitasaari

YHTEYSTIEDOT:
S-posti: info@tjtammela.fi

Tuomo Tammela
050 3699 712
tuomo@tjtammela.fi