web builder

PROJEKTINJOHTOA
AMMATTITAIDOLLA.

PROJEKTINJOHTO

Rakennushankkeen projektinjohtajana olemme kohteen tilaajan edunvalvoja. Projektinjohtopalveluna toteutettavissa kohteissa toimimme tarvittaessa päätoteuttajana ja kokeneet ammattilaisemme huolehtivat vastaavan työnjohtajan tehtävistä. 

TJ Tammela yhtiöden projektinjohtaja vastaa hankkeesta koko sen ajan suunnittelusta kohteen luovutukseen ja takuutarkastukseen asti. Myös urakoinnin, suunnittelun, ja hankintojen kilpailutus ja tilaaminen kuuluvat projektinjohtajan tehtäviin. Ennalta sovitut hankinapakettijaot määrittävät raamit, joiden mukaan hankinnat toteutetaan. Hankinnat hyväksytetään aina tilaajalla ennen niiden tekoa.

Projektinjohtaja on myös valvoja. Hän valvoo osaurakoitsijoiden ja tavarantoimittajien työsuoritusta ja vastaa rakennushankkeen työmaavalvonnasta, kustannusseurannasta sekä työsuoritusten vastaanotosta muun tilaajan kanssa sovittavan projektiorganisaation kanssa. Hän pitää myös huolen tarvittavien korjaus- ja muutostöiden suunnitteluttamisesta, toteutuksesta ja dokumentoinnista.


Soittakaa tai lähettäkää sähköpostia vaikka heti:

Tuomo Tammela

050 3699 712

Tuomo@tjtammela.fi

Projektinjohto luotettavissa käsissä

Kiinteistöjen, monikäyttöisyys, muunneltavuus ja energiatehokkuus asettavat projektin osapuolille niin rakentamisen kuin käytön aikaisia vaatimuksia. Hankkeen on pysyttävä aikataulussa ja kustannusten osalta hallinnassa. Työmaan on oltava turvallinen ja luotettava toimintatavoiltaan. Kaiken tämän toteuttamiseksi haluamme toimia aktiivisesti ja avoimesti projektinjohtotehtävissä.

Kokenut projektinjohto

Projektinjohtopalvelumme sopii erinomaisesti tilanteisiin, kun hankkeeseen tarvitaan johtaja, joka valvoo, että työ suoritetaan alusta loppuun sovittujen resurssien ja laatukäsitysten puitteissa. Meillä kokemusta projektien johtamisesta ja läpiviennistä on kertynyt jo vuosien ajalta, ja tiedämme, mitkä ovat sen haasteet ja mahdollisuudet.

Ottakaa yhteyttä:

Kiitos viestistäsi!

SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA

OSOITE:
TJ Tammela Yhtiöt
Keskitie 56,  
44500 Viitasaari

YHTEYSTIEDOT:
S-posti: info@tjtammela.fi

Tuomo Tammela
050 3699 712
tuomo@tjtammela.fi