website templates

PUTKIALAN
AMMATTILAINEN.

LVI-ASENNUS

Toimialaamme kuuluvat kaikki lämpö-, vesi-, ilmanvaihtoalan asennus-, huolto- ja korjaustyöt.

Palvelemme yrityksiä, taloyhtiötä sekä yksityisiä henkilöitä.  Yrityksemme on kokenut yksityisen- ja julkisen sektorin palvelija ja tavoitteenamme on tarjota urakointia kohteeseenne kokonaisvaltaisesti myös LVI-palvelujen saralla. Kun kohteesi tarvitsee todellista alan osaajaa, olemme oikea valinta.


Tarjoamme palvelua myös huoltosopimuksella. Se on erinomainen tapa taata taloyhtiöden asukkaiden tyytyväisyys. Ainutlaatuinen palvelukokonaisuutemme räätälöidään jokaiselle taloyhtiölle erikseen heidän tarpeidensa mukaan.


Soita vaikka heti, tai lähetä sähköpostia:

TJ Putki OY

0400 245771

tjputki@gmail.com

LVI Asennukset

Teemme LVI-työt alihankintatöinä ja yhteistyöurakointia kohteen koosta riippumatta. 

LVI-TARVIKKEET

laadukkaat LVI-tarvikkeet urakan yhteydessä työmaalle! Kaikki tuotteet asennetaan ammattitaidolla yrityksen taitavien putkimiesten toimesta.

Valikoimissamme mm. nämä laatumerkit ja paljon muuta:

Oras, Ido/Geberit, CTC maalampöpumput, Viega ym.

Taloteknisten laitteiden säätötyöt

Kauttamme voit myös tilata talotekniikan säätö- ja mittaustyöt. Esimerkiksi ilmanvaihdon mittaus ja säätö, sekä ilmanvaihtolaitteen huolto ovat tärkeitä kiinteistön hengitysilman ylläpitäviä seikkoja, joita ei kannata jättää huomiotta. Ilmanvaihto kannattaakin huoltaa vuosittain, puhdistaa viiden vuoden välein ja säätää puhdistuksen yhteydessä.

Myös muut talotekniset laitteet vaativat ajoittain säätöä. Esimerkiksi kaukolämpö, lattialämmitys, hanat, öljykattilat jne. ovat yhtälailla laitteita, jotka ajan myötä kunnolla toimiakseen kaipaavat huoltoa ja säätöä takaisin optimiarvoihinsa.

LVI järjestelmien huollot ja huollon tarve

Huollamme jo olemassa olevien kiinteistöiden LVI-järjestelmät. Kauttamme voi tilata myös vuosittaisen järjestelmän tarkastuksen, jotta tarvittavat huoltotoimenpiteet ehditään tehdä ajoissa. Näin säästyy pitkä penni, ja kiinteistön elimet pysyvät kunnossa.

Tarkastus on edullista ja huoltotoimenpiteet voidaan sopia samalla kertaa.

Luotettava asennuskumppani

Teemme LVI-työt luotettavasti ja säädöksiä noudattaen. Oli kyseessä ilmanvaihto, viemäröinti, lämpöjärjestelmät, tai käyttövesiasiat uudessa tai vanhassa kohteessa, olemme erinomainen valinta.

Toimintamme on tehokasta, turvallista ja luotettavaa – pidämme kiinni sovituista asioista, kuten aikataulusta ja budjetista.

Toimiva ja tehokas

Myös erilaiset alihankintatyöt esim. rakennus- ja remonttialan yrityksille tehtävät putkityöurakat. 

Meidän kauttamme säästätte aikaa ja rahaa, eikä ylimääräisiä välikäsiä synny. Projektin hallinta helpottuu ja tehostuu kun kaikki asiat hoitaa meidän yhtiömme.

Onko teillä jokin kysymys mielessänne? Ottakaa yhteyttä:

Kiitos viestistäsi!

SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA

OSOITE:
TJ Tammela Yhtiöt
Keskitie 56,  
44500 Viitasaari

YHTEYSTIEDOT:
S-posti: info@tjtammela.fi

Tuomo Tammela
050 3699 712
tuomo@tjtammela.fi