html5 templates

RAKENNUSPALVELUT

Rakennuspalveluidemme kirjo on laaja, tutustukaa alla eri mahdollisuuksiin, lattiasta kattoon.

Pieni tai suuri, vanha tai uusi, meiltä löydätte oikean palvelun. Soittakaa vaikka heti: 050 3699 712 

KUMPPANI PROJEKTEIHINNE

TJ Tammela Yhtiöt on jo vuodesta 2010 toiminut valtakunnallisesti useiden urakoiden luottourakoitsijana. Vuonna 2014 Yrityksemme päätti keskittää toimintansa Keski-Suomen alueelle. Referensseihimme kuuluu useita erilaisia ja erikokoisia urakointikohteita suomessa.


Olemme olleet mukana esimerkiksi dementiakodin, vanhainkodin, useiden tuotantotilojen ja korjaamotilojen urakoinnissa, rakentaneet rivitaloja, teollisuushalleja sekä joitain erikoiskohteita. 

ELEMENTTI- JA TALOPAKETTIASENNUKSET

Valitsitpa talosi mistä materiaalista tahansa, me pystytämme sen puolestasi.                       

Toimimme yhteistyössä eri talotehtaiden ja elementtivalmistajien kanssa jonka johdosta pystymme toteuttamaan talopakettien kokonaisurakoita, elementtiasennuksia sekä loppu urakoita

OMAKOTITALOJEN KORJAUS JA RAKENTAMINEN

Lisätilaa perheelle? Uusi sauna? Hirsiseinät esiin? Vai kokonaan uusi tupa?


Peruskorjaamme talosi tai rakennamme uuden juuri toiveittesi mukaan. Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä sopiva kokonaisuus.


Pintaremontit, julkisivukorjaukset, rakennetyöt, ikkuna-asennukset, terassit, laiturit, pesuhuoneet, saunat, saunamökit, vajat, autotallit, huvimajat. Haasta meidät, toteutamme lähes mitä vain.

KATTOHUOLTO JA JULKISIVUSANEERAUS

TJ Tammela Yhtiöt palvelee kiinteistönomistajia ja taloyhtiöitä kaikenlaisissa julkisivutöissä, sekä kattohuoltotöissä. Toteutamme julkisivusaneeraukset sekä kattohuoltotyöt ja -remontit  niin rivitaloihin, kerrostaloihin kuin julkishallinnon rakennuksiinkin. 

Olipa kiinteistössä tarpeen julkisivuhuolto tai -saneeraus, olemme oikea kumppani huolehtimaan kiinteistönne ulkoasusta. Esimerkiksi saumaus, maalaus, rappaus, ulkoverhous ja parvekekorjaukset saatte meiltä. 

Kauttamme saatte myös asennettuna laadukkaat huopakatot, tiilikatot sekä peltikatteet. Peruskorjaamme myös vanhojen rakennuksien kattorakenteet ja oikaisemme katot tarvittaessa.

Kanssamme voitte halutessanne tehdä vuosihuoltosopimuksen kaikille kattolaaduille. Näin voitte jättää katosta huolehtimisen meille. 

Kiinteistönhuolto

Ylläpidämme kiinteistön hyvää käytettävyyttä kiinteistön huollolla, ajankohtaisilla tarkastuksilla ja ulkoaluiden hoidolla.

Esimerkiksi ilmastoinnin puhdistus ja huolto, puunkaato, piha-alueiden huolto, jne.

Erikoisasennukset

Perinteisten kohteiden lisäksi olemme tehneet mm. Uimahallin vesiliukumäkiasennuksen, nosto ovi asennuksia, tuotantolinjaratkaisuja, trukkihylly asennuksia, kaide- ja porras asennuksia, lasikaideasennuksia.

Muut palvelut

Toteutamme myös uusia innovaatioita. Ota yhteyttä, niin keskustellaan hankkeestasi ja tehdään suunnitelmat toteutuksesta

Tulossa myös: Suunnittelupalvelut. Pysy kuulolla, seuraa meitä facebookissa

Ottakaa yhteyttä:

Kiitos viestistäsi!

SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA

OSOITE:
TJ Tammela Yhtiöt
Keskitie 56,  
44500 Viitasaari

YHTEYSTIEDOT:
S-posti: info@tjtammela.fi

Tuomo Tammela
050 3699 712
tuomo@tjtammela.fi